Blog

Blog

Portaszolgálat minőségi szolgáltatás keretein belül? 

portaszolgálatportaszolgálat manapság rendkívül népszerű megoldás a vállalkozások körében. A szolgáltatás az ügyfelek és cégvezetők helyzetét egyaránt megkönnyítheti. Például az érkezők egyszerűbben tudnak tájékozódni az épületen belül, a vállalkozóknak pedig nem kell foglalkozni a belépetéssel, és az ezzel járó adminisztrációval. A cégeknek fontos, hogy a legjobb portaszolgálatot biztosítsák a létesítményen belül, hiszen ez sokat elárulhat a vállalkozásról. A portán tartózkodó készséges, felkészült munkatársak biztosan pozitív benyomást keltenek. Ha Ön is a legkiválóbb szolgáltatót keresi, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Cégünk a portaszolgálattal kapcsolatban a legjobbat nyújtja, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk és a munkatársainkkal. Tapasztalt, gyakorlott szakemberekkel dolgozunk együtt, akiknek fontos, hogy vállalkozásáról pozitív benyomást kapjanak az ügyfelei, ezért a maximumot nyújtják a munkájukban. A ki és beléptetési protokollt, egyéb szabályokat közösen dolgozzuk ki megbízóinkkal, így a vendégek fogadása az Ön igényei szerint fog történni. Portaszolgálatunk hozzájárul ahhoz is, hogy a létesítményen belül a munkát semmilyen váratlan esemény ne zavarja meg. Szakembereink folyamatosan figyelik a történések, éberek, szinte azonnal észreveszik a kockázatos helyzeteket. Mindent megtesznek azért, hogy a rendet fenntartsák, így nem lesz nehéz rendezett és biztonságos körülményeket kialakítani a létesítményen belül. Cégünkre hosszú távon számíthat a portaszolgálat terén, mi folyamatosan az ügyfelek rendelkezésére állunk.

portaszolgálatban is élen járunk. Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és bízza mihamarabb munkatársainkra a feladatokat! A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért minket anyagi szempontból is érdemes választani. A portaszolgálaton kívül telephelyőrzésért és rendezvénybiztosításért is kereshet minket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel tájékoztatják a legfontosabb tudnivalókról.

Telephely őrzés Budapesten: válasszon valóban hatékony megoldást a biztonságos környezet kialakításához! 

telephely őrzésLegyen szó irodaházakról, telephelyekről, ipari létesítményekről, esetükben többféle megoldás is rendelkezésre áll a biztonságos környezet kialakításához. Egyesek a technológiát hívnák segítségül és riasztóval, kamerarendszerrel gondoskodnának az illetéktelen betolakodók távoltartásáról. Az áramszünetek, egyéb műszaki problémák akadályozhatják a rendszerek működését, ezért érdemes inkább olyan alternatívát találni, ami valóban hatékony és nem befolyásolhatják a külső tényezők. Amennyiben az Ön vállalkozása a fővárosban található, és a legjobb megoldást keresi a biztonságos környezet kialakításához, válassza a telephely őrzést Budapesten!

Budapesten a telephely őrzés a legjobb, legmegbízhatóbb alternatívát kínálja a vállalkozások számára. Az élőerős őrzés legnagyobb előnye, hogy a terület állandó védelem alatt áll, és ezt nem befolyásolhatja semmilyen áramszünet, műszaki hiba. Budapesten a telephely őrzés 0-24 órában történik, kollégáink folyamatosan gondoskodnak a biztonságról, így elkerülheti, hogy reggel, nyitáskor kellemetlen meglepetések érjék. A szolgáltatással nem csupán az illetéktelen betolakodókat tarthatja távol, hanem különböző tűzesetek is időben észlelhetők, ezzel pedig komoly anyagi károk is megakadályozhatók. A telephely őrzésről Budapesten felkészült, tapasztalt szakembereink gondoskodnak, akik bármilyen helyzetben feltalálják magukat. Mindenre fel vannak készülve, ha problémát észlelnek, azonnal cselekednek. Budapesten a telephely őrzéssel kapcsolatban rugalmas, ügyfélközpontú, színvonalas szolgáltatást biztosítunk.

Budapesten a telephely őrzés a legjobb választás a biztonságos környezet kialakításához. Bízza Ön is profikra a terület védelmét, és bátran keressen bennünket a szolgáltatás igénybevételéért! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Objektumvédelem: mit érdemes tudni róla?

Az objektum jelentése tárgy, építmény, létesítmény, illetve terület, az objektumvédelem pedig ezek őrzését látja el. Egy raktár, telephely, irodaház, vagy éppen bevásárlóközpont védelme kiemelkedően fontos, és nem csupán az illetéktelen behatolók, de a váratlan események ellen is.

Az objektumvédelem lehet teljes, illetve részleges is; az előbbi a 0-24-es őrzést jelenti, vagyis leállás nélküli, folyamatos felügyeletet, az utóbbi viszont csak az éjjeli szolgálatra vonatkozik, vagyis csak akkor van szükség őr jelenlétére, amikor a védelemre szoruló objektum kiürül. Ez többnyire a záróra utáni időszak, de az objektum típusától függően más időszakok is elképzelhetőek. Mivel a szolgáltatás teljesen személyre, illetve objektumra szabható, nincs olyan objektum, amit ne lehetne valamilyen módon védeni.

Ha objektumvédelem, akkor nem maradhatnak el a kutyák sem, bár ezt sem lehet általánosnak nevezni; a megrendelő igényeitől függ, hogy kutyás, vagy  kutya nélküli őröket kér. Bizonyos esetekben, így például telephelyek őrzése esetén azonban kifejezetten ajánlott a kutyás őrség, hiszen a kutya hallása és szaglása jóval fejlettebb az emberénél, így még az őr előtt felfedezheti a behatolókat, illetve a más típusú problémákat, vagyis akár meg is előzheti a kár kialakulását.

Amennyiben Ön is olyan vállalkozást vezet, amely esetében indokolt az objektumvédelem alkalmazása, forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk közel három évtizede végez vagyon- és személyvédelmi feladatokat, így e téren komoly tapasztalatra tettünk szert. Kollégáink a legmagasabb minősítéssel rendelkeznek, folyamatos képzéseken vesznek részt, szolgáltatásaink pedig a legkiválóbb minőséget képviselik, ezért mindenképp érdemes bennünket megbíznia az objektumvédelem feladataival!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne az objektumvédelemmel, vagy egyéb tevékenységeinkkel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket egy feladattal, keressen fel bennünket megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívását!

Vagyonvédelmi céget keres?

vagyonvédelmi cégOlyan vagyonvédelmi céget keres, amely nem csupán megbízható, de olyan referenciákkal is rendelkezik, amelyek alapján biztos lehet a legmagasabb szintű biztonságban? Nem kell tovább keresnie, mert nálunk a lehető legjobb helyen jár!

Vagyonvédelmi cégünk számos olyan feladatot tudhat a háta mögött, amelyek által nem csak  tapasztalatokat szerezhettünk, de büszkék is lehetünk arra, hogy e feladatokat éppen ránk bízták. Minden megbízást a lehető legkomolyabban veszünk, és igyekszünk a maximumot nyújtani az objektumvédelem, a telephelyőrzés, a porta- és recepciószolgálat, a személyvédelem, az információszerzés, a rendészeti feladatok ellátása, a riasztórendszerek tervezése és telepítése, valamint a megfigyelő és térfigyelő rendszerek telepítése, karbantartása során.

Amennyiben bennünket választ, a fentebb felsorolt tevékenységek akár mindegyikét ránk bízhatja, vagyonvédelmi cégünk pedig rövid időn megszervezi a folyamatot, majd munkatársaink a lehető legmagasabb szintű őrzés-védelmet végzik az Ön telephelyén, épületében, vagy akár az Ön közvetlen környezetében.Tudjuk, hogy a biztonság manapság egyre fontosabb, és hisszük, hogy ezt megteremthetjük ügyfeleink számára, csupán annyi a dolgunk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk minden téren!

Célunk a színvonalas és megbízható szolgáltatások nyújtása ügyfeleink számára, amelyek elősegítik a maximális biztonság megteremtését – ezt kollégáink folyamatos képzésével és a legkorszerűbb biztonságtechnikai eszközökkel képesek is vagyunk elérni. Vagyonvédelmi cégünk szolgáltatásainak díja miatt sem kell aggódnia, hiszen igyekszünk a lehető legoptimálisabb árakat meghatározni, hogy a biztonság ne legyen pénz kérdése!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretné vagyonvédelmi cégünket megbízni egy feladattal, tekintse meg referenciáinkat, amelyek alapján könnyedén eldöntheti, hogy megfelelünk-e az igényeinek, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, mondja el nekünk igényeit, és kérjen árajánlatot is!

Telephelyőrzés autókölcsönző cégek részére is!

Minden cég számára fontos, hogy biztonságban legyen a telephelye, azonban az olyan vállalkozások esetében, amik nagy értékű berendezéseket vagy épp járműveket tárolnak ott, még nagyobb jelentősége van annak, hogy ne juthasson be illetéktelen személy. Ilyenkor mindenképp érdemes gondoskodni a megbízható telephelyőrzésről.

Cégünk a telephelyőrzésben nagy tapasztalattal rendelkezik. A szolgáltatást biztosítjuk olyan vállalkozások részére is, ahol valóban nagy érték forog kockán, például autókölcsönzők, autószalonok részére is. Ezek a cégek sajnos kiemelt célpontjai a bűnözőknek, azonban tapasztalt munkatársaink hatékonyan képesek megakadályozni az illetéktelenek behatolását. Ügyfeleink rendelkezésére állunk fegyveres és kutyás őrzéssel is.

Ön is nagy értékű berendezéseket, járműveket tárol cége telephelyén? Ne kockáztasson! Amennyiben felkeltettük érdeklődését a telephelyőrzéssel kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk még ma! Ha kérdése van, illetve szeretné igénybe venni a szolgáltatást, keressen minket bizalommal a részletekért! 

Az objektumőrzés és a kutyák

A legtöbb ember, aki laikus a kutyákkal kapcsolatban, úgy gondolja, hogy az objektumőrzés alapvetően benne van minden kutya ösztöneiben. Ez azonban tévedés, mert egyrészt nem is minden eb alkalmas erre a feladatra, másrészt a hatékony, kutyás objektumőrzés sokkal többről szól, mint az, hogy az állat megugatja a kertből a járókelőket. 

A kutyák hallása és szaglása sokkal kifinomultabb, messziről is meghallják, hogyha valaki be akarna hatolni a területre. Azonban nagyon fontos az, hogy ilyen helyzetben az állat hogyan reagál. A házőrző kutyák többsége – még ha a kerítés másik oldaláról nem is tűnik úgy – nem mer elég határozottan fellépni a behatolóval szemben. A tökéletesen kiképzett kutya az objektumőrzés során éber, fegyelmezett, semmivel sem lehet elterelni a figyelmét a feladatáról. Fontos, hogy az objektumőrzés során az állat megfelelően fel tudja mérni, hogy kivel szemben kell fellépnie agresszíven. Az olyan kutyák, akik nem kapták meg a megfelelő kiképzést, nem tudják, hogy mi a jó reakció, míg egy profi négylábú egyrészt segíthet abban, hogy egy helyben tartsa a behatolót, illetve, ha szükséges, akkor kényszerítést is tud alkalmazni vele szemben.

Amennyiben szeretné kihasználni a kutyák nyújtotta előnyöket és megbízható céget keres objektumőrzéshez, forduljon hozzánk bizalommal!

Recepciós szolgálattal segítjük vállalkozása sikeres működését!

Az a cég, amelyik hosszú távon sikeres szeretne maradni, nem engedheti meg magának, hogy ne törődjön a külsőségekkel is. Ez azt jelenti, hogy az igényes, reprezentatív irodák, fogadó terek mellett az ügyfelekkel elsőként kommunikáló alkalmazottak, a recepciós szolgálat kiválasztására is kiemelt figyelmet fordít.

recepciós szolgálatot teljesítő alkalmazottak az érkező vendégeket, ügyfeleket fogadják, eligazítják, bejelentik, kapcsolatot tartanak az érdeklődőkkel, átveszik a csomagokat, üzeneteket továbbítanak. Ám a recepciós szolgálat ennél átfogóbb is lehet, ha biztonsági szolgálattal is szeretné egy cég növelni az iroda sokoldalúságát.

Keresse fel bizalommal a vállalkozásunkat, és szerződtessen teljes körű szolgáltatást nyújtó csapatot az irodájába! A kijelölt feladatokban jártas, udvarias, agilis kollégák közreműködésével segítjük ügyfeleink vállalkozásainak működését!

Tudjon meg többet arról, hogy mit nyer a recepciós szolgálat igénybe vételével! Lépjen velünk kapcsolatba tájékoztatásért elérhetőségeinken!

Rendezvénybiztosítás esküvőktől a konferenciákig!

Esküvő, fesztivál, konferencia vagy céges party, mind valamilyen típusú rendezvényt jelent, ahol biztonságra is szükség van. Nemcsak a finom falatok és a jó hangulat, a precízen szervezett programok tesznek egy rendezvényt sikeressé, ugyanennyire fontos a profi rendezvénybiztosítás is.

rendezvénybiztosítás célja, hogy az esemény menetét semmi és senki ne zavarja meg, a vendégek szórakozását és nyugalmát ne borítsa fel egyetlen zavaró tényező sem. Minden esetben szükség van biztonsági tervre, egyeztetni kell a hatóságokkal, megszerezni a szükséges engedélyeket, illetve betartani az előírásokat. A beléptetés, az ellenőrzés és a maximum létszám betartása is a rendezvénybiztosítás részét képezi. Rutin, tapasztalat, határozott, de udvarias fellépés egyaránt kell ahhoz, hogy mindenféle méretű és típusú eseményen egyaránt sikeresen működhessen a rendezvénybiztosítás.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, ha nem szeretne zsákbamacskát venni, hanem profi rendezvénybiztosításra van szüksége!

A telephely őrzés személyre szabott lehetőségeit kínáljuk!

A telephely őrzés olyan szolgáltatás, aminek az igénybevétele kifejezetten javasolt olyan épületek esetében, amik nem rendelkeznek saját biztonsági szolgálattal. A telephely őrzést a megbízó a saját igényei alapján tudja megrendelni, így kérhet részleges vagy teljes őrzést is. Sokan választják az őrzésnek a részleges változatát, ami vonatkozhat csak az éjszakai órákra. Ilyenkor az üres épület védtelen a behatolókkal szemben, tehát érdemes kutyás vagy kutya nélküli őrre bízni a védelmet.

Nemcsak olyan, állandó szolgáltatásokat nyújtó épületek igényelnek őrzést és védelmet, mint a szállodák vagy irodaházak, hanem események helyszínein is fontos a képzett őrök jelenléte. Egy kiállítás, egy rendezvény csupa értékes felszerelést igényel, amit csak a végén szállítanak el, közben őrzésre van szükségük.

telephely őrzés minden formáját meg tudja rendelni tőlünk, egyeztessen velünk, és mi az igényei alapján ajánljunk személyre szabott megoldást! A telephely őrzésről és annak lehetőségeiről tájékozódjon a megadott elérhetőségeinken!

 

A riasztó nem elég? Éljen az őrzés-védelem lehetőségével!

őrzés-védelemA riasztók telepítése és használata bevett szokás, mind magántulajdonban lévő ingatlanok, mind pedig telephelyek, üzemek, raktárak esetében. Vajon elég egy modern riasztórendszer ahhoz, hogy Önnek biztonságban legyen minden vagyona és érdekeltsége? Ha biztosra szeretne menni, akkor azt javasoljuk, hogy fontolja meg az őrzés-védelem beiktatását is.

Az őrzés-védelem legfőbb előnye a közvetlen jelenlét. Amíg egy riasztórendszer, legyen az bármilyen korszerű is, nem képes többre a riasztásnál és az elriasztásnál, addig az őrzés-védelemmel megbízott alkalmazottak meg tudják védeni a felügyeletük alatt álló objektumokat. Éberek, felkészültek, a teljes szolgálati idejük alatt jelen vannak és bármikor készek cselekedni, ha a helyzet úgy kívánja.

Amennyiben fontos Önnek a maximális védelem, mindenképpen vegye számításba az őrzés-védelem lehetőségét is! Keresse fel a cégünket a megadott elérhetőségeink egyikén, és bátran kérjen tőlünk árajánlatot!

 

Cége nagy telephellyel rendelkezik? Portaszolgálatra mindenképp szüksége lesz!

Vannak olyan vállalkozások, amik igencsak nagy telephellyel rendelkeznek. Ezeken a területeken gyakran még azok az ügyfelek is nehezen tájékozódnak, akik már párszor megfordultak a cégnél.

Amennyiben az Ön vállalkozása is nagy telephellyel rendelkezik, és szeretné megkönnyíteni a régi és új ügyfelek helyzetét a tájékozódással kapcsolatban, biztosítson portaszolgálatot a területre!

A portaszolgálat segít az embereknek eligazodni a területen, ennek köszönhetően az ügyfelek könnyedén kiismerhetik magukat a telephelyen. Célirányosan tudnak közlekedni, ezzel pedig rengeteg időt és energiát nyerhetnek a vállalkozás termékei, szolgáltatásai iránt érdeklődők.

A portaszolgálattal megakadályozhatja, hogy az ügyfelek esetleg olyan üzemi területekre tévedjenek, ahol alapvetően csak az ott dolgozók tartózkodhatnak munkavédelmi okokból.

Őrizze meg a rendet Ön is vállalkozása telephelyén belül, és gondoskodjon arról, hogy az ügyfelek könnyedén tájékozódjanak a telephelyen: bízza profikra a portaszolgálatot, ehhez pedig keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Egy szolgáltatás, ami csak az előnyére válik: recepciós szolgálat teljeskörűen!

Jó recepcióst találni nem egyszerű, ahogyan megbízható biztonsági szolgálatot sem. Mit szólna hozzá, ha egyszerre mindkettőre szert tudna tenni, akár hosszú távon is? Cégünk teljes körű recepciós szolgálatot biztosít ügyfeleinek, ha erre van szükség.

Válasszon minket, és a legmagasabb színvonalon biztosítjuk a teljes körű recepciós szolgáltatást cége, ingatlana számára! Képzett kollégáink a teljes munkaidő alatt maradéktalanul ellátják a recepciós és a biztonsági pozícióval járó feladatokat is. Gondoskodunk róla, hogy az épületben folyó személymozgás ellenőrzött legyen, az érkező küldemények eljussanak időben a címzetthez, de arról is, hogy biztosítsuk az egész ingatlan területét. A megbízható módon végzett, teljes körű recepciós szolgálat elősegíti az épület működési rendjének fenntartását, megalapozza a biztonság kiépítésének és fenntartásának feltételeit, és nem utolsó sorban a kényelmet is elősegíti.

Forduljon hozzánk bizalommal, és legyen elégedett partnereink egyike! Minden kérdésére válaszolunk a megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Új telephelyre költözik a vállalkozás? A portaszolgálatról ne feledkezzen meg!

portaszolgálat Amikor új telephelyre költözik egy vállalkozás, rengeteg teendővel kell számolni, elég csak magára a pakolásra vagy a hivatali ügyintézésekre gondolni. A sok feladat mellett azonban nem szabad olyan fontos dolgokról megfeledkezni, mint például a portaszolgálat igényléséről, ami az új környezetben különösen nagy segítséget fog nyújtani. 

A portaszolgálat egy ilyen helyzetben mindenképp előnyös választás, mert így a céget könnyedén megtalálhatják az ügyfelek az új helyen. Amikor telephelyet váltanak a vállalkozások, az ügyfelek gyakran eltévednek a területen, és nem tudják, hogy merre keressék a cég épületét. Ha van portaszolgálat, ott el tudják igazítani az érdeklődőket, így nem telhetnek el értékes percek azzal, hogy az ember megtalálja a telephelyet.

A portaszolgálattal az üzleti partnerek is könnyebben megtalálhatják a céget a területen. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne portaszolgálatot, lépjen velünk kapcsolatba el

 

A telephely őrzésre építkezés alkalmával is szükség van!

A telephely őrzés minden esetben indokolt, amikor meglévő vagy félkész ingatlan biztosításáról van szó. Ebből következik, hogy ott is szükség van erre a szolgáltatásra, ahol építkezés folyik. Miért kell telephely őrzés oda, ahol csak félkész épület áll, és még javában folynak a munkálatok?

Az építkezéseken is vannak értékkel rendelkező vagyontárgyak, amiket nem tanácsos őrizetlenül hagyni a sokszor még kerítéssel sem rendelkező építési területen. A szerszámok és berendezések, az építési anyag is megtalálható itt, amiket nem szállítanak el minden este, amikor befejeződik egy munkanap.

Másfelől fennáll annak a veszélye is, hogy a területre illetéktelenek tévednek, megrongálják, elfoglalják a félkész épületet. Profi telephely őrzéssel ezek a veszélyforrások mind kiküszöbölhetőek és nem kell a károk megtérítésével foglalkozni a későbbiekben.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe telephely őrzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat, ha azt szeretné, hogy az építési terület éjjel-nappal biztonságban legyen!

 

Az őrzés-védelem ára megtérül!

Spórolni sokan szeretnek, azonban vannak olyan helyzetek, amikor nem biztos, hogy megéri az olcsóbb terméket vagy szolgáltatást választani. Ide tartozik a telephelyőrzés is. Lehet, hogy egy cégnél nagyon kedvezőek az őrzés-védelem árak, viszont, ha nem hatékonyak, akkor annak súlyos veszteség lehet a következménye.

Fontos kérdés például, hogy mit tartalmaznak pontosan a megadott őrzés-védelem árak. Hány embert küldenek ki, milyen felszereltséggel? Kutyás, illetve fegyveres őrzés igényelhető-e? Sajnos könnyen lehet, hogy annak, amit sikerül megspórolni az őrzés-védelem árakon, annak a többszörösét veszítjük el, ha az őrök nem elég precízek és illetéktelenek hatolnak be a telephelyre. Érdemes olyan céget választani, ami nagy tapasztalattal rendelkezik, leellenőrizhető és van lehetőség fegyveres és kutyás őrök igénylésére is.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha megbízható szolgáltatást szeretne! Nálunk az őrzés-védelem árak megfizethetőek, kollégáink pedig tapasztaltak és semmi sem kerüli el a figyelmüket. Várjuk hívását

 

Személyvédelem Budapesten idegennyelv-tudással is!

Manapság a nyelvtudás elengedhetetlen feltétele a színvonalas munkavégzésnek is, mégis előfordul, hogy nehéz megtalálni azt a sokoldalú dolgozót, aki megbízhatóan kommunikál idegen nyelven is. Amennyiben budapesti személyvédelemmel kapcsolatban van szüksége szolgáltatásra, keressen minket bizalommal!

Külföldi ügyfeleket is ugyanolyan színvonalon vagyunk képesek kiszolgálni, mint a hazai érdeklődőket. Kollégáink nemcsak a személyvédelem területén rendelkeznek kiemelkedő tudással, de nem okoz nekik gondot az idegennyelven történő kommunikáció sem. Ennek köszönhetően a külföldi ügyfelek budapesti személyvédelmét is zökkenőmentes és minden szempontból kifogástalan megbízásként tudjuk teljesíteni. A budapesti személyvédelmet teljesítő kollégánk egy személyben testőr, sofőr, valamint titkár is, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfél itt tartózkodásának ideje alatt semmiben se szenvedjen hiányt és az ügyeit zavartalanul tudja intézni.

Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és tájékozódjon a budapesti személyvédelemmel kapcsolatos szolgáltatásunkról!

 

Profi telephelyőrzés áruházak számára!

Az áruházak raktáraiban nagy értékű árut tárolnak, ami védelem nélkül szabad préda a tolvajok számára. Profi telephelyőrzés igénybevételével azonban nem kell attól tartani, hogy a raktárkészletet illetéktelenek megdézsmálják.

A telephelyőrzés nemcsak arra alkalmas, hogy a külső veszéllyel szemben biztosítsa a védelmet, hanem arra is, hogy a más jellegű kockázatokat is semlegesítse. Sajnos mindennapos esetnek számít, hogy egy áruház raktárkészletét maguk a dolgozók rövidítik meg. Ha nem derül fény a bűncselekményre, akár hosszú ideig is folytathatják káros tevékenységüket.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat telephelyőrzéssel kapcsolatban, ha azt szeretné, hogy az áruháza, illetve annak raktárkészlete teljes biztonságban legyen a külső és belső veszélyekkel szemben is! Igény esetén fegyveres és kutyás telephelyőrzést is biztosítunk, teljes körű védelemmel látjuk el a kijelölt objektumot.

A telephelyőrzéssel kapcsolatos szolgáltatásainkról tudjon meg többet a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

Angyalszem Vagyonvédelmi Kft.

Biztonságiőr-szolgálat, Budapest

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51

Telefonszám: +36 1 340 2894
Mobil: +36 20 929 1149
Email cím: angyalszem.kft@upcmail.hu

 

LEGUTÓBBI CIKKEINK

SZOLGÁLTATÁSAINK

TÉRKÉP

© ANGYALSZEM KFT. MINDEN JOG FENNTARTVA. Építette JoomlaAbc

KERESŐ

Telefon: +36 20 929 1149
E-mail: angyalszem.kft@upcmail.hu