Cégismertető

Az ANGYALSZEM Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft. olyan cég, amely teljes körű szolgáltatásával a biztonságtechnikával kapcsolatos terheket komplexen leveszi Megrendelőről.

ANGYALSZEM Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.Cégünkkel 1993 óta, azaz húsz éve állunk a Megbízók szolgálatában. Társaságunk az 1989. évi társasági törvény szerint alakult, rendelkezünk a jogszabályban előírt valamennyi engedéllyel és jogosítvánnyal. Az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerint kiépített minőségirányítási rendszerünket a European-Cert Tanúsító Kft. auditálta.

Tevékenységünkre az UNIQA Biztosítónál 50 millió forintig terjedő felelősségbiztosításunk van. Munkánkat a mindenkor érvényben lévő jogszabályok határozzák meg. Személy- és vagyonvédelmi tevékenységünket a 87/1995. (VII. 14.) Korm. rendeletben foglaltak szerint folytatjuk.Elhárítjuk magunktól azokat a megbízásokat, amelyeknél az érvényes jogszabályok betartása maradéktalanul nem érvényesül.

Igénybe szeretné venni szolgáltatásaink valamelyikét? Kérem keressen minket bátran!

A KFT MAGYARORSZÁGI LEHETŐSÉGEI

Az állami tulajdon fokozatos átalakulásával és a magántulajdon térhódításával erősödik a tulajdonosi szemlélet. A tulajdonosi gondolkodás egyik elsődleges szempontja a megszerzett vagyon őrzésének igénye. A vagyon őrzése, a vagyonvédelem olyan szakértelmet igénylő feladat, amelyet a gazdasági életben önálló, össztevékenységek ellátására létrehozott társaságok látnak el szerte a világon. Cégünk a fenti valós igényre alapozza tevékenységét. Társaságunk svájci, német, olasz és izraeli cégeknél bevált vagyonvédelmi módszereket, a magyar sajátosságokkal ötvözi és ülteti át a gyakorlatba. Tevékenységünk mind a magyar, mind a külföldi megbízók igényeit kielégíti. Biztonsági filozófiánk: az előzékeny, kulturált feladatteljesítés és a rendezett, szervezett biztonsági körülmények, egymást feltételező elemek.
A felelős munkavégzés mellett budapesti viszonylatban az egyik, legkedvezőbb árszinttel állunk megbízóink rendelkezésére.

A TÁRSASÁG SZERVEZETE

Cégünket kizárólag magánszemélyek alakították. A vezető munkatársak felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkeznek. A feladatok eredményes végrehajtását szakosodott részlegek segítik. Megbízóink részére történő munkavégzés minőségét külön csoport ellenőrzi.
A kapcsolattartást 24 órán keresztül folyamatosan lehetővé tesszük. Munkastílusunkat a fiatalos, ambiciózus, segítőkész lendület határozza meg. Személyi állományunk színvonalát - a megbízások kockázati elemének csökkentése érdekében - folyamatosan a nemzetközi vagyonvédelmi szabályok szerinti személyzeti munkával biztosítjuk.
Társaságunknál csak a munkakör betöltéséhez szükséges iskolai végzettséggel rendelkező munkatársak dolgoznak.

SZERVEZÉSI ALAPELVEINK

A munkatársak jó felépítésűek, kulturáltak, határozottak, intézkedőképesek, tevékenységükkel járuljanak hozzá a Megbízó jó hírnevének formálásához.
Az őrző-védő feladatok eredményes ellátásához már megszerzett alapképzettségüket gyorsan és sokrétűen egészítsék ki az általános helyi szakmai és felállítási helyükhöz kötődő speciális ismeretekkel.
A szolgálatot megfelelő ruházatban, kitűzővel, a szükséges védelmi eszközökkel látják el. Minden felszerelésről az ANGYALSZEM Kft. gondoskodik.
A munkakörök szabályozását külön Munkaköri leírás határozza meg.

TEVÉKENYSÉGI KÖREINK

Szeretné megtekinteni szolgáltatásaink árait? Látogasson el weboldalunk Áraink menüpontjába!

Referenciáink a teljesség igénye nélkül:

Megbízásaink közül kiemelkedik a Telenor Zrt. (Pannon GSM) központi irodáinak, bemutatótermeinek, országos átjátszó állomásainak 14 éven át tartó őrzése, valamint a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. fürdőinek és strandjainak (Széchenyi Fürdő, Király Fürdő, Dagály Fürdő, Dandár Fürdő, Paskál Strand) 10 éves védelme.

 

Vagyonvédelmi cégünk jelenléte az ügyfeleit is megnyugtatja!

Vagyonvédelmi cégünk szolgáltatásait ügyfeleink elsősorban azért szokták igénybe venni, hogy a vállalkozásukat a távollétük alatt biztonságban tudják. Sokan nem is gondolnak arra, hogy vagyonvédelmi cégünk jelenléte az ő üzleti partnereiket és klienseiket is megnyugvással tölti el.

Manapság nem egy olyan bűntényről lehet hallani, amit nem az éjszakai órákban követtek el, hanem napközben, forgalmas területen. Ez akár az Ön vállalkozásának telephelyén is megtörténhet, azonban, ha igénybe veszi vagyonvédelmi cégünk szolgáltatásait, tehet az ellen, hogy ezt megakadályozza, és ne sodorja veszélybe az alkalmazottakat és az ügyfeleket.

 

Vagyonvédelmi cégünk több olyan szolgáltatással is várja Önt, amik igénybevételével száz százalékban biztonságban tudhatja a cég telephelyét, alkalmazottait és klienseit. Tekintse meg a szolgáltatások listáját, válassza ki, amire szüksége van, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és bízza vagyonvédelmi cégünkre a biztonság megteremtését!

 

Megtérülő befektetés vagyonvédő céggel? Igen!

Megtérülő befektetés vagyonvédő céggel? Igen! Manapság nagyon sok olyan bűnesetről lehet hallani, ami vállalkozások ellen irányul, ilyenkor a betörésektől kezdve a szándékos károkozáson át bármi előfordulhat. Ezen helyzetek következményeinek helyreállításához jelentős kiadással kell számolniuk a vállalkozások vezetőinek, ami semmiképp sem előnyös a cég fejlődésének szempontjából. Ha Ön sem szeretne üzleti hátrányba kerülni, döntsön vagyonvédő cégünk mellett!

Vagyonvédő cégünk szolgáltatásainak igénybevételével megtérülő befektetésre számíthat, ugyanis az összeg, amit befizet a védelemért cserébe, maximális biztonságot nyújt vállalkozásának, ennek köszönhetően semmilyen plusz kárrendezési kiadással nem kell számolnia, így a cég is folyamatosan továbbfejlődhet.

Vagyonvédő cégünk szolgáltatásai teljesen az Ön igényeihez szabhatóak. Tudja biztonságban vállalkozását a távollétében is, bízza ránk az objektum védelmét! Legyen szó portaszolgálatról vagy telephely őrzésről, mindenben számíthat vállalkozásunkra! A színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

 

Vagyonvédő cégünk kedvező szolgáltatásokkal várja ügyfeleit! 

Nincs kétség afelől, hogy a biztonság az egyik legfontosabb tényező az életben, azonban vannak olyan helyzetek vagy körülmények, amikor ennek fenntartására külső segítséget kell igénybe venniük az embereknek, legyen szó telephely őrzéséről vagy akár portaszolgálatról. Ha Önnek is szüksége lenne valamely szolgáltatásra, forduljon bizalommal vagyonvédő cégünkhöz!

Vagyonvédő cégünk legfőbb célja, hogy olyan színvonalas és megbízható szolgáltatásokat nyújtson az ügyfelek számára, amik valóban a biztonságot segítik elő az adott területen, ezt többek között kollégáink szaktudása és a legújabb biztonságtechnikai eszközeink is meghatározzák. A kedvező árakat és az ügyfélközpontú, rugalmas hozzáállást is garantáljuk, hiszen számunkra a legnagyobb szakmai siker, ha valóban hasznos segítséget nyújthatunk ügyfeleinknek. 

Vagyonvédő cégünk munkatársai mindig az ügyfelek rendelkezésére állnak. Ha szolgáltatásaink mellett dönt, hosszú távú befektetésre tehet szert, hiszen együtt óvhatja velünk értékeit, vagyonát. Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

Angyalszem Vagyonvédelmi Kft.

Biztonságiőr-szolgálat, Budapest

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51

Telefonszám: +36 1 340 2894
Mobil: +36 20 929 1149
Email cím: angyalszem.kft@angyalszem.com

 

LEGUTÓBBI CIKKEINK

SZOLGÁLTATÁSAINK

TÉRKÉP

KERESŐ

Telefon: +36 20 929 1149
E-mail: angyalszem.kft@angyalszem.com