Portfolio

Tisztelt Partnereink!

Email címünk megváltozott: angyalszem.kft@angyalszem.com

2021.március 1-től már csak az új email címünkre érkező leveleket áll módunkban fogadni.

Megfigyelő- és térfigyelő rendszerek telepítése, karbantartása

megfigyelő rendszerek telepítéseAz általunk telepített biztonsági kamerás megfigyelő rendszerrel valós kép tárul Ön elé az alkalmazottak munkájáról vagy magáról a megfigyelt területről még akkor is,

ha éppen nem tartózkodik a helyszínen, hiszen az eseményeket bármikor, egyszerűen, távolról, az interneten keresztül is nyomon követheti.
A biztonsági kamerák működtetése a vállalatoknál, üzleteknél, irodákban, kül- és beltéren egyaránt teljesen természetessé vált. Mindennapjaink részét képezi, hogy a védett terület kamerás megfigyelés és képrögzítés alatt álljon, ezzel is növelve a biztonságérzetet illetve sajnálatos esetek bekövetkeztekor azok bizonyíthatóságát.

Digitális megfigyelőrendszer kiépítését is vállaljuk! Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

 

+36 20 929 1149

 


A digitális megfigyelő rendszerek előnyei:

  • megfigyelő rendszerTökéletes minőségben rögzítenek akár több hónapnyi videót. A felvételeket dátum alapján visszakeresheti, sőt, az interneten keresztül élőben, kényelmesen követheti cége munkáját, illetve hétköznapi életét.
  • A rögzítőn meghatározhatja a mozgásdetektálási területet, ilyenkor a rendszer csak a képen bekövetkezett mozgás estén archivál, ezáltal a fölösleges, eseménymentes időintervallumokat kihagyja, így még több napnyi eseményt tud rögzíteni.
  • Az automatikus lemezkezelés révén, amikor megtelik a winchesteren lévő memória tárhely, a DVR, NVR automatikusan csak a legrégebbi felvételeket írja felül.
  • A különböző felhasználási jogosultságok alkalmazásával meghatározható például, hogy mely személyek törölhetik a felvételeket, vagy ki, melyik kamera képét figyelheti. Az internetes távoli hozzáférés is levédhető az illetéktelen betekintésektől magas szintű biztonsági jelszavakkal.

Miért érdemes megfigyelő rendszert kiépíteni?

Manapság már nem számít újdonságnak a megfigyelő rendszer kiépítése, mégis sokan kételkednek a hasznosságában. Ha Ön is gondolkodik ilyen biztonsági rendszer kiépítésén, ne habozzon tovább, vágjon bele, és élvezze az előnyeit!

Megfigyelő rendszer kiépítésének segítségével személyes jelenlét nélkül felügyelhetőek ipari, intézményi és kereskedelmi objektumok, emellett közterületek is. Ez elsősorban azért praktikus, mert nem szükséges őröket megbízni, hogy figyeljék a területet, hiszen a megfigyelő rendszer folyamatosan rögzít, amit természetesen, ha szükséges, vissza is lehet nézni. Sokan a személyiségi jogra hivatkozva nem építtetnek ki ilyen rendszert, pedig ezek a berendezések egyáltalán nem sértenek semmilyen jogot, hiszen a felvételek nem jutnak illetéktelen kezekbe.

Ha korszerű megfigyelő rendszert szeretne, lépjen kapcsolatba velünk! Cégünk a legjobb berendezéseket nyújtja Önnek a tökéletes védelem érdekében! Tegyen Ön is a biztonságért! Ha bármilyen kérdése lenne ezzel kapcsolatban, lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Kamera típusok:
Megrendelőink igényeihez minden esetben egyénre szabott ajánlattal igazodunk. A kamerák típusát elsősorban a megfigyelésre szánt helyszín, a kívánt képfelbontás, a látóterület nagysága, a fényviszonyok, valamint a kamerák használati módja fogja meghatározni.
Kínálatunkban megtalálhatóak a színes, rejtett, az IP Megapixel, valamint éjjellátó infraledes, beltéri és kültéri vízálló kivitelű kamerák.

  • Hagyományos kamerák: magánhasználatra, kisebb területek megfigyelésére javasoljuk beltéri és kültéri kivitelben.
  • Dome kamerák: szerkezetük félgömbszerű, az egyszerűbb, fix, nem mozgatható típusok már nagyon alacsony áron elérhetőek. A komplexebb, speed dome kamerák forgathatók, mozgatásuk távvezérelhető. Ezeket olyan Megrendelőinknek javasoljuk, akik rendelkeznek portaszolgálattal. Dome kamerák léteznek ipari, továbbá vandálbiztos kivitelben is.
  • Rejtett kamerák: mivel egy jól látható kamera a betörök elriasztását is szolgálja, így vagyonvédelemi célra nem javasoljuk. Rejtett kamerákat elsősorban üzletekbe, az alkalmazottak megfigyelésére telepítünk, illetve magánhasználatra kapucsengőbe vagy az ajtó kukucskálójába helyezünk még.
  • Éjjellátó, infra kamerák: éjszakai megfigyelésre is alkalmasak. Az egyszerűbb típusok ma már alig drágábbak a csak nappal használható modellektől, így magáncélú felhasználásra is javasoljuk.
  • Megapixel IP kamerák: A 2.0 MEGAPIXEL felbontású IP kamerák felbontása több mint a négyszerese a hagyományos analóg kamerákénak. Az általunk forgalmazott CMOS IP kameráknál a képi információk kinyerése külön-külön történik a páros és a páratlan képsorokból, ezáltal még sokkal élesebb és tisztább képet alkotnak. A fentiekből adódóan, még ha meg is növeljük az IP kamera optikájának látószögét, a jól kinagyítható részletek miatt több analóg kamerát válthatunk ki egyetlen MEGAPIXEL IP kamerával.

Ez a technika az első között lett telepítve 2010-ben Etyek községben és mindeddig kiváló tapasztalatokkal szolgált.

A közbiztonsági térfigyelő kamerák preventív visszatartó ereje, bűnmegelőző hatása már sok helyen bizonyított. Az utcai erőszak, az autólopások, a társasházi besurranások, a falfirkálások és a rongálások a megfigyelt területekről kiszorultak a meg nem figyelt területekre. A térfigyelő kamerarendszerek ezen kívül hozzájárultak a bankrablások számának csökkenéséhez is.

A megfigyelő központban a napi 24 órás, digitális képrögzítés mellett a diszpécserek egyszerre akár 16 helyszínt is képesek felügyelni. Koordinálják a bűnözök elfogatását, majd a vízjellel ellátott felvételeket felhasználják az elkövetők szembesítésére.

Bővebb információt szeretne a térfigyelő rendszerekről? Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

 

Több szem többet lát!

kameraA tökéletes biztonság megteremtése mindannyiunk vágya, legyen szó privát otthonról, saját vállalkozásról, vagy egyéb ingatlanról. Az üzletek, irodák, telephelyek vagyonvédelmének biztosítása ma korszerű módszerekkel egyszerűen és hatékonyan megteremthető.

Számtalan alternatíva közül választhat, aki szeretné kivédeni az illetéktelen behatolók okozta károkat, megteremteni az ellenőrzött beléptetést vagy az átlátható objektumőrzést. A kutyás telephelyőrzés inkább a külvárosi, elhagyatottabb telephelyek esetén vagy éjszakai műszakban lehet hatékony választás. A portaszolgálat nagyobb személyforgalom esetén ajánlott, míg a megfigyelő berendezések és riasztórendszerek nappalra és éjszakára egyaránt működőképesek.

Érdemes kombinálni az egyes alternatívákat a tökéletes végeredmény érdekében. A 24 órás megfigyelőrendszerek lehetővé teszik, hogy az eseményeket online is ellenőrizhessük, a riasztók és az őrző-védő kutyák elrettentik a behatolókat, a portaszolgálat kontrollálja a beléptetést.

Forduljon hozzánk bizalommal és védekezzen több fronton a betörők ellen!

 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

Angyalszem Vagyonvédelmi Kft.

Biztonságiőr-szolgálat, Budapest

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51

Telefonszám: +36 1 340 2894
Mobil: +36 20 929 1149
Email cím: angyalszem.kft@angyalszem.com

 

LEGUTÓBBI CIKKEINK

SZOLGÁLTATÁSAINK

TÉRKÉP

KERESŐ

Telefon: +36 20 929 1149
E-mail: angyalszem.kft@angyalszem.com