Portfolio

Tisztelt Partnereink!

Email címünk megváltozott: angyalszem.kft@angyalszem.com

2021.március 1-től már csak az új email címünkre érkező leveleket áll módunkban fogadni.

Riasztórendszerek telepítése

 

riasztórendszerek telepítéseAz általunk forgalmazott behatolás védelmi biztonsági berendezések sokoldalú elektronikájukkal a legkorszerűbb követelményeknek is eleget tesznek.

Magas integráltságuk és a bennük alkalmazott technikai módszerek lehetővé teszik, hogy egyaránt alkalmazhatók legyenek úgy lakóhelyi, mint közületi igénybevétel kielégítésére.


Jól képzett szerelőink előzetes felméréssel és szaktanácsadással segítenek Önöknek a felszerelésre kerülő rendszer összeállításában. A legegyszerűbb mozgásérzékelős riasztóktól a legprofibb rendszerekig kedvező áron tudjuk az elektronikus védelmet biztosítani.

Riasztórendszert szeretne otthonába? Akkor Ön a legjobb helyen jár!

Kiváló szerelőink szaktanácsadást is nyújtanak az Ön számára! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

+36 20 929 1149

 

Miért érdemes riasztóberendezést beszereltetnünk?

Manapság sajnos egyre gyakoribbak a betörések, és a legtöbbeknek már csak akkor jut eszébe vagyonának védelme, mikor már megtörtént a baj. A vagyon elleni bűncselekmények megelőzését most már könnyedén elősegítheti, ha lakását, üzletét vagy raktárhelyiségét a megfelelő riasztóberendezéssel látja el.

A tapasztalatok szerint a riasztórendszer beszerelésével járó kiadás csupán a töredéke egy esetleges betörés után keletkezett kárnak. Szerencsére napjainkban egy igazi védelmet nyújtó riasztóberendezés már az abszolút megfizethető kategóriába tartozik. Figyelembe kell vennünk azonban azt is, hogy különböző helyszínekhez valószínűleg különböző riasztórendszert kell kiválasztanunk, mely nem könnyű feladat.

A minőségi riasztórendszer kiválasztása, telepítése és karbantartása szakembert kíván. Amennyiben ennek megfelelően szeretné bebiztosítani értékeit, a legjobb helyen jár! Tájékozódjon honlapunkon, keressen bennünket bizalommal, és kérje ajánlatunkat még ma!

 

A tökéletes vagyonvédelmi szolgáltatás titka

A tökéletes vagyonvédelmi szolgáltatás titkaTulajdonképpen miről is szól a vagyonvédelem? Sokakban fordul meg a kérdés, hiszen ez egy olyan átfogó szolgáltatás, mely valójában a nevében hordozza a megoldást. A szolgáltatás a vagyon védelmét hivatott szolgálni, magánszemélyek és cégek számára egyaránt. Vagyonnak tekinthető egy telephely, egy irodaház, egy lakópark, egy ház, de akár egy üres terület is, valamint bármely ingóság.

A vagyonvédelemhez hozzá tartozik a magánbirtok háborítások megakadályozása, a rablás vagy lopás elhárítása, illetve az őrzött vagyon épségének megóvása.

A vagyonvédelem történhet képzett szakemberek időszakos őrködésével, állandó őrzéssel, kutyás őrszolgálattal és távoli megfigyelési rendszer alkalmazásával is. A vagyonvédelem minden esetben az ügyfél igényei szerint alakul, figyelembe véve az aktuális jogszabályokat! Ha Ön is az ideális vagyonvédelmi szolgáltatást keresi, forduljon tapasztalt és képzett munkatársainkhoz, hiszen a telephelyőrzéstől a riasztórendszerek és megfigyelőrendszerek telepítéséig mindent ránk bízhat!

 

Riasztórendszer telepítés: Egy lépés a biztonság felé

Riasztórendszer telepítés: Egy lépés a biztonság feléA biztonság megteremtése nagyon fontos dolog volt régen is és ma is az. Mindenki úgy szeretne nyugovóra térni az otthonában, hogy ne kelljen aggódnia a saját és szerettei biztonsága miatt, se a tulajdonát illetően. A profi riasztórendszerek segítségével egyáltalán nem kell az illetéktelen behatolók miatt aggódni.

Ha Önnek megbízható riasztórendszerre van szüksége, akkor ne habozzon, itt az ideje, hogy telepíttessen egyet!

Keressen minket bizalommal, vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat riasztórendszer telepítéssel kapcsolatban is! Egy riasztórendszer hasznos és nélkülözhetetlen dolog, ha a családi ház nyugalmát szeretné tartósan fenntartani, de akkor is jól jön, ha városon kívüli telephelyet kell megóvni, vagy akkor is, ha egy üzlethelyiséget szeretne bebiztosítani a tolvajok ellen.

Forduljon hozzánk bizalommal, vegye igénybe szolgáltatásainkat és engedje, hogy profi szakemberek telepítsék riasztórendszerét! Gondoskodunk arról, hogy Ön nyugodtan aludhasson!

 

Tegyen otthona biztonságáért! – Tudnivalók a biztonsági rendszerekről

Tegyen otthona biztonságáért! – Tudnivalók a biztonsági rendszerekrőlMostanság egyre több bűnesettel, rablással találkozhatunk a híradásokban, ami aggodalomra ad okot. Sajnos az otthonunk sincs biztonságban, ugyanis a betörők közkedvelt célpontjai közé tartoznak a családi házak. Gondoskodjon a megelőzésről és telepíttessen Ön is biztonsági rendszereket!

A biztonsági rendszerek beszerelésével biztos védelmet alakíthat ki otthonában, ugyanis a riasztók rendkívül megbízhatóak, bármilyen gyanús tevékenységre azonnal reagálnak hangos, figyelemfelkeltő sípolással. Telepítésük előtt szükséges konzultálni egy szakemberrel, ugyanis, ha például háziállat tartózkodik a lakótérben, az érzékelők nem szerelhetőek be bárhová, csak azokba a helyiségekbe, ahol a kutya, vagy a macska sosem tartózkodik. A biztonsági rendszereket igazán egyszerű kezelni, csak a működtető kódot kell megjegyezni a beüzemelésükhöz, vagyis pár gombnyomással védelem alá helyezheti otthonát.

Ne kockáztasson, gondoskodjon a biztonságról, éljen a biztonsági rendszerek előnyeivel!

ELÉRHETŐSÉGEINK

Angyalszem Vagyonvédelmi Kft.

Biztonságiőr-szolgálat, Budapest

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51

Telefonszám: +36 1 340 2894
Mobil: +36 20 929 1149
Email cím: angyalszem.kft@angyalszem.com

 

LEGUTÓBBI CIKKEINK

SZOLGÁLTATÁSAINK

TÉRKÉP

KERESŐ

Telefon: +36 20 929 1149
E-mail: angyalszem.kft@angyalszem.com