Portfolio

Tisztelt Partnereink!

Email címünk megváltozott: angyalszem.kft@angyalszem.com

2021.március 1-től már csak az új email címünkre érkező leveleket áll módunkban fogadni.

Rendészeti feladatok

Szálloda őrzés profikkal!

szálloda őrzés

Egy szálloda élete, különösen főszezonban mindig nagyon eseménydús, soha nincs megállás, hiszen folyamatosan gondoskodni kell a vendégek kényelméről, szórakoztatásáról és persze biztonságáról is. Egy vagyonvédelmi cég segítsége ilyen típusú ingatlanoknál is rendkívül fontos lehet.

Ahol sok ember van, ott sokkal nagyobb az esély arra is, hogy valami nem kívánatos dolog történik. Sajnos gyakran bukkannak fel besurranó tolvajok,

hiszen a vendégeknél számos értékes tárgy van utazás közben is, nem beszélve a készpénzről, bankkártyáról. Felmerülhetnek egyéb problémák is, így ha egy-egy vendég vagy hívatlan látogató esetleg nem azt a megfelelő viselkedést tanúsítja, mint amilyet a szálloda házirendje vagy a jól nevelt viselkedés szabályai megkívánnak, szükség van határozott fellépésre.

Mindezeket a szolgáltatásokat nálunk megtalálja! Képzett és tapasztalt munkatársaink segítségével biztosíthatja szállodájában a rendet, nyugalmat, biztonságot, és egyszerre szervezhet akár vagyonvédelmet, portaszolgálatot és helyszínbiztosítást is.

Keressen minket bizalommal, és érdeklődjön a részletekről!

+36 20 929 1149

 

A vagyonvédelemről bővebben

A vagyonvédelemről bővebbenA vagyonvédelem egy bizonyos megbízó vagyonának, vagyontárgyainak, ingatlanjainak a védelme a kárt okozó cselekményektől fizikai vagy technikai úton. A vagyonvédelem egy nagyon sokrétű ágazat, hiszen magába foglalja ingatlanok őrzését, rendezvények biztosítását, szállítmányok kísérését és egyéb más területeket. Vagyonvédelem esetében az alkalmazott cég által biztosított, képzett őrök végzik az előzőekben leírt feladatokat.

Sok bolt és különböző üzlet alkalmaz vagyonőröket, hogy általuk biztonságban tudják forgalmazott termékeiket, és megelőzzék a rendbontást az üzlethelyiségben, de ezen felül rendezvények szervezésénél is kulcsfontosságú tényező ez, hogy megóvják a rendezvényt szervező cég által biztosított bútorokat és egyéb tárgyakat, valamint biztosítsák a rendet. A megfelelő védelem érdekében, fontos, hogy felkészült szakembereket foglalkoztató cég segítségéhez forduljunk!

Vagyonvédelmi cégünk több éves tapasztalata egyéb hasonló területeken, mint a személyvédelem, telephelyőrzés, rendészeti feladatok, garantálja a megfelelő munkavégzést! Velünk biztonságban lesz tulajdona!

 

Milyen a jó vagyonőr?

 

Egy megbízható vagyonőr több, mint egyszerű ajtónálló, feladata a rá bízott értékek hatékony védelme, állapotának megóvása. Egy képzett, magas szakmai szinten dolgozó és releváns tapasztalatokkal rendelkező vagyonőri feladatokat ellátó kolléga megtalálása és alkalmazása ma nem egyszerű feladat. Sajnos a szakma felhígult, sokan a könnyű pénzkereset reményében végeznek tanfolyamot, és minden hivatástudat nélkül állnak munkába.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha olyan vagyonőröket szeretne szerződtetni, akiknek  a munkájával maximálisan elégedett lehet, akiknek a szolgáltatásait hosszú távon is igénybe veheti! Egy jó vagyonőr éber, felkészült, az erőszakot kerüli, alapvetően a megelőzés híve. A jelenlétével elrettentést gyakorol, jó csapatjátékos. A cégünk által alkalmazott kollégák mindannyian magas szinten képesek elvégezni feladatukat, lelkiismeretesek, nagy hivatástudattal rendelkeznek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és bízza ránk a vagyonőri teendőket!

 

Bízza ránk az objektumőrzést!

Bízza ránk az objektumőrzést! Sajnos manapság a bűnözőket semmi sem tántoríthatja el a törvényellenes cselekedeteiktől, veszélyérzetük alacsony szinteken mozog, ezért nem csak a családi házak és a lakások a célpontjaik, hanem hatalmas épületegyüttesek, építkezések, vagy akár irodaházak is. Szerencsére utóbbi létesítményekben rendkívül egyszerű fenntartani a biztonságot a dolgozók és a cégtulajdonosok távollétében, mégpedig úgy, hogy az ügyfél az objektumőrzés mellett dönt.

Az objektumőrzéssel garantált a százszázalékos biztonság még akkor is, amikor az alkalmazottak és a vezetőség a létesítményen belül tartózkodik, hiszen a bűnözőket sokszor az sem tántorítja el, hogy az épületben jó néhányan jelen is vannak. Az objektumőrzést olyan kollégák biztosítják, akik kellő tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, vagyis tisztában vannak a kockázati tényezőkkel, így mindig azonnal cselekednek, ha mégis bekövetkezne a baj.

Az objektumőrzés igénybevételéért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Őszi eseményén van szükség rendezvénybiztosításra? Bennünk nem fog csalódni!

Őszi eseményén van szükség rendezvénybiztosításra? Bennünk nem fog csalódni!Nyáron többnyire a fesztiváloké a főszerep, ha rendezvényszervezésről van szó, ám amint beköszönt az ősz, az élet újból felpezsdül és egymást érik a különféle kulturális, illetve sportesemények, elkezdődik a szezon.

Ha Ön is nagyszabású eseményt szervez a közeljövőben, ne felejtkezzen meg a rendezvénybiztosításról, hiszen az első a résztvevők biztonsága! Amennyiben még nem talált megbízható partnert a feladatra, forduljon bizalommal szakértő csapatunkhoz!

A rendezvénybiztosítás terén is nagy tapasztalattal rendelkezünk, valamint kiemelkedő szakmai tudással, csakúgy, mint a többi szolgáltatásunk esetében. Képzett csapatunk minden felkérést felkészülten teljesít, szakembereink gondoskodnak arról, hogy az esemény valamennyi résztvevője biztonságban érezze magát.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat rendezvénybiztosításhoz, bátran lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

 

 


rendészeti feladatok rendezvény biztosítás

 

 

ELÉRHETŐSÉGEINK

Angyalszem Vagyonvédelmi Kft.

Biztonságiőr-szolgálat, Budapest

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51

Telefonszám: +36 1 340 2894
Mobil: +36 20 929 1149
Email cím: angyalszem.kft@angyalszem.com

 

LEGUTÓBBI CIKKEINK

SZOLGÁLTATÁSAINK

TÉRKÉP

KERESŐ

Telefon: +36 20 929 1149
E-mail: angyalszem.kft@angyalszem.com