Portfolio

Tisztelt Partnereink!

Email címünk megváltozott: angyalszem.kft@angyalszem.com

2021.március 1-től már csak az új email címünkre érkező leveleket áll módunkban fogadni.

Portaszolgálat, recepciószolgálat

Vállaljuk irodaházak, cégek recepciós feladatainak ellátását nyelveket beszélő, szakképesített hölgyekkel, vagy biztonsági őrökkel.

Megbízható recepciósra, esetleg biztonsági őrre van szüksége irodaházába? Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

+36 20 929 1149

 

Teljes körű recepciós szolgálat

Az épület látványa mellett a recepciós munkatársak is igen erősen befolyásolják az első, meghatározó benyomást az Ön vállalkozásáról. A kifogástalan megjelenés és a kiemelkedő modor alapvető feltételek a biztonsági őr esetében is.

Lássuk, milyen tevékenységek tartozhatnak bele a recepciós szolgálatba és objektum őrzésbe!

 • Személy és teherforgalom ellenőrzése, ki- beléptetése, csomagok átvizsgálása, ellenőrzése
 • Gépjármű forgalom ellenőrzése, szállítmány ellenőrzés
 • Raktárak ellenőrzése, őrzése kutyás őrökkel is, áru mozgás ellenőrzése
 • Telephelyen belüli mozgás elhatárolása, ellenőrzése élő erővel vagy technikával
 • Bevásárló központok belső rendészeti feladatainak biztosítása
 • Recepciós szolgálat (információ, kulcsok kiadása, vendégek útbaigazítása, kísérése, telefonhívások fogadása)

Egy barátságos és segítőkész fogadtatás nem csak ügyfeleire és vendégeire hat pozitívan, hanem a munkatársaira is, nap mint nap.

Amennyiben kiváló recepciós szolgálatra, vagy objektum őrzésre van szüksége, bátran keressen minket, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!

 

A portaszolgálat előnyei és szükségessége

portaszolgálatSzámtalan olyan objektum létezik, legyen szó egy vállalkozás székhelyéről, irodaházról vagy lakóépületről, ahol a napi forgalom magas számokban mutatkozik meg. Ilyen esetekben nyilvántartani minden be-és kilépő személyt szinte lehetetlen, és egy egyszerű kamera segítségével nem is túl praktikus. A portaszolgálat előnye, hogy a szolgálatot teljesítő személy a recepciós feladatok mellett a vagyonvédelmi szerepet is betölti, így az objektumban élők vagy dolgozók biztonságban érezhetik magukat.

A portaszolgálatot minden esetben egy, a vagyon- és/vagy személyvédelemre kiképzett szakember végzi. Ennek előnye, hogy nem csupán a be- és kilépést ügyeli, de jogában áll bizonyos személyeket igazoltatni és feltartóztatni az objektum területén. Sok éves tapasztalattal könnyebben szűri ki a gyanús alakokat, és akadályozza meg az esetleges bűncselekményeket. A portaszolgálat emellett a recepció szerepét is betölti, megkönnyítve az ott tartózkodók mindennapjait.

Amennyiben Önnek is portaszolgálatra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! A legjobb szakemberekkel állunk rendelkezésére!

 

 

 

 

Milyen egy kiváló recepciós?


kiváló recepciósAz irodaházak jelentős hányada frekventált helyen található, ezért a telephely őrzés kevésbé jelentős ebben az esetben, ám a recepció szolgálat annál nagyobb szerepet kap.
A recepciós feladatkör maradéktalan ellátása manapság már komoly elvárásokat támaszt, ami nem is csoda, hiszen sokat elárul egy vállalkozásról a recepció szolgálat milyensége, hiszen közvetlenül velük találkozik a látogató először.

De melyek is azok a követelmények, amiknek egy recepciósnak eleget kell tennie?

 • Képes az adott cég kultúrájának megfelelően fellépni.
 • Elemi szinten rendelkezik az alábbi tulajdonságokkal, mint: kedves, bizalomkeltő és mosolygós. Egyik sincs előrébb vagy hátrébb, mind a háromnak jelen kell lennie, hiszen akkor lesz hiteles maga a szolgálat.
 • Magabiztos és határozott fellépése van, mert lehet, hogy napi szinten kell majd kezelnie nem kellemes szituációkat, és ebben az esetekben se veszítheti el a türelmét, nem kapkodhat.
 • A megbízhatóság kiemelt szerepet kap, a recepciós munkakörben rengeteg információ áramlik nap, mint nap, ezért alapvető elvárás, hogy ezeket helyén tudja kezelni.
 • Magas intenzitású priorizációs képessége van. Hirtelen rengeteg feladata adódhat, ezért tudnia kell ezeket rangsorolni, hiszen senki sem képes rá, hogy egyszerre végezzen el minden feladatot.

Amennyiben Önnek is kiváló recepció szolgálatra van szüksége irodaházába, vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Portaszolgálattal sokkal könnyebb!

Portaszolgálattal sokkal könnyebb!Ugye Ön sem szeretné, hogy illetéktelenül betérő emberek rendszeresen megzavarják a munkát cégénél? Kellemetlen lenne, ha az ügyfelek gyors és pontos információszolgáltatás helyett kénytelenek lennének hosszasan keresgélni a megfelelő irodát az épületben? Ha a kérdések valamelyikére igennel válaszolt, akkor Önnek profi portaszolgálatra van szüksége!

A portaszolgálatot érdemes úgy felfogni, mint egy szűrőt az ajtóban, ami segíti az ügyfeleket, de kívül tartja azokat, akik jogtalanul szeretnének belépni – hiszen valóban így is van, a portaszolgálatot végző kollégák egyszerre adnak védelmet és információt. Ráadásul ne feledje, mennyire meghatározó az első benyomás! Ha ügyfelei már az épületbe lépéskor úgy érzik, hogy professzionális helyre léptek be, ahol felkészült emberek várják őket, az könnyebbé teheti a későbbi kommunikációt is!

Ha Ön is szeretné kihasználni a portaszolgálat előnyeit, keressen minket bizalommal, cégünk megbízható szolgáltatást nyújt Önnek!

 

 

A portaszolgálat fontossága az iskolákban

Itt a nyár, rengeteg ember fordul meg a felvételi szezon miatt az egyes iskolákban. Érdemes elgondolkozni egy szakemberen, aki védi iskolánkat a nem kívánt lopásoktól, vagy adott személyektől.

Ebben a helyzetben sajnos nem ismerjük leendő diákjainkat, így nem is bízhatunk meg 100%-osan az iskolánkba látogató felvételizőkben. Rengeteg értékes tárgy van ma már, és az egyre inkább modernizált épületek óvása érdekében, fontos, hogy portaszolgálat segítségével szűrjük ki a nem oda való embereket.

A portaszolgálat szakszerűen felismeri a gyanús embereket, és így könnyedén megvédheti a a különböző helyiségek tisztaságát és épségét. Arról nem is beszélve, hogy sok diák a szekrényében hagyja dolgait a nyári szünetre, így azok is védelemre szorulhatnak az esetleges lopások megelőzése érdekében.

Vegye igénybe Ön is a portaszolgálat előnyeit, és védje meg iskoláját szakember segítségével!

 

Az első benyomás: portaszolgálat és irodaház őrzés

Az első benyomás: portaszolgálat és irodaház őrzésEgy irodaházban naponta sokan megfordulnak. Nem csupán az ott dolgozó munkatársak, de a vendégek, ügyfelek, üzletfelek is. Az első benyomást már akkor megszerzik látogatók az irodaházról, amikor belépnek a bejáraton, melyben nagy szerepe van az első embernek, akivel kommunikálni fognak, vagyis recepción lévő személynek.

Ugye Ön is azt szeretné, ha a cégéhez érkezők pozitív benyomásokat szereznének látogatásuk során? Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe professzionális szolgáltatásunkat portaszolgálattal és irodaház őrzéssel kapcsolatban!

Szakembereink tökéletesen felkészültek és minden szempontból alkalmasak erre a munkára. A beléptetést, kiléptetést, a vendégek kíséretét, adminisztrációt, az épület biztosítását végezzük napi szinten, mindeközben gondoskodunk a teljes biztonságról és arról, hogy minden zökkenőmentesen menjen a hétköznapokban. Munkatársaink emellett igényes megjelenésükkel, udvarias, de határozott fellépésükkel hozzájárulnak az irodaház pozitív arculatának kiépítéséhez és fenntartásához is.

Válassza az általunk nyújtott portaszolgálatot, és dolgozzon profikkal!

 

Portaszolgálat hotelekben

Portaszolgálat hotelekbenNem csak a különféle intézmények kapcsán érdemes a portaszolgálat igénybevételén elgondolkodni, hanem akkor is, ha valamilyen szálláshelyet üzemeltetünk. Természetesen a hotelekben kiemelten szükséges, hogy működjön porta, hiszen ez alapvető szolgáltatásnak számít, azonban nem mindegy, hogy kire bízzuk a feladatokat. Mi szakképzett segítséget tudunk nyújtani Önnek!

Amennyiben biztonsági őrök látják el a portaszolgálatot is, az jelentősen emeli a betérő vendégek biztonságérzetét. Ha Ön olyan szállást képes nyújtani, ahol az emberek bátran elengedhetik magukat, otthonos nyugalomban tölthetik a szabadidejüket, akkor valóban népszerűvé válhat a hotel. A portaszolgálat minőségi mivolta ráadásul azt az érzetet kelti az emberekben, hogy igazán nívós helyen szállnak meg, amely szintén a hasznára válik az üzletnek.

Bátran vegye Ön is igénybe szolgáltatásunkat, és bízza ránk a portaszolgálatot akkor is, ha hotelt üzemeltet, hiszen ezzel a lehetőséggel csak jól járhat! Kollégáink várják jelentkezését!

 

Miért fontos a jó portaszolgálat?

Miért fontos a jó portaszolgálat?A minden téren kiváló szolgáltatásokat nyújtó portaszolgálat nélkülözhetetlen minden épületből, ahol az üzemeltetőknek fontos a lakók, illetve az ügyfelek, vendégek elégedettsége. A portaszolgálat nem csupán azt a funkciót tölti be, hogy biztonságos körülményeket teremt az érkező látogatók szűrésével és ellenőrzésével. Nagy felelősség hárul a szakemberekre, hiszen aktívan képesek az intézmény, a cég, szálloda arculatát is alakítani azáltal, hogy ők teremtik az első kapcsolatot az érkezőkkel.

A portaszolgálaton munkát teljesítő alkalmazottnak nagy a felelőssége, mert egész nap, az egész műszak alatt csúcsformát kell hoznia. A kedvesség, türelem, empátia mellett hatékonynak kell lennie, ha a helyzet úgy kívánja, erélyesen kell fellépnie és gyakran spontán problémamegoldásra is szükség van.

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe nívós szolgáltatásainkat, alkalmazzon portaszolgálatot a közreműködésünkkel, és tegye meg az első lépést afelé, hogy a látogatókban pozitív kép alakuljon ki a cégéről! Segítünk, hogy a beléptetés akadálytalanul működjön!


portaszolgálat recepciószolgálat

ELÉRHETŐSÉGEINK

Angyalszem Vagyonvédelmi Kft.

Biztonságiőr-szolgálat, Budapest

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51

Telefonszám: +36 1 340 2894
Mobil: +36 20 929 1149
Email cím: angyalszem.kft@angyalszem.com

 

LEGUTÓBBI CIKKEINK

SZOLGÁLTATÁSAINK

TÉRKÉP

KERESŐ

Telefon: +36 20 929 1149
E-mail: angyalszem.kft@angyalszem.com