Portfolio

Tisztelt Partnereink!

Email címünk megváltozott: angyalszem.kft@angyalszem.com

2021.március 1-től már csak az új email címünkre érkező leveleket áll módunkban fogadni.

Objektumvédelem, telephelyőrzés

Szállodák, áruházak, raktárak, telephelyek, építkezések, irodaházak teljes vagy részleges biztonsági szolgáltatásainak felállítása. Politikai, tudományos, kulturális rendezvények, kiállítások komplex biztosítása.

A szolgálat ellátása igény esetén fegyveres vagy kutyás biztonsági őrökkel történik.

Szeretné, ha telephelye biztonságban lenne? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Kérem keressen fel minket elérhetőségeinken!

+36 20 929 1149

 

Telephelyőrzés a nyári szabadság alatt is! 

Nyári időszakban a szabadságok miatt sok telephely, irodahelyiség különösen vonzóvá válik a betörők számára, hiszen ilyenkor alig lehet találkozni munkavállalóval a környéken, így nincs akadálya annak, hogy bejussanak a területre. Egyesek kifejezetten ilyen ingatlanokra utaznak, éppen ezért roppant fontos, hogy a nyári időszakban is biztosítva legyen a telephelyőrzés vagy portaszolgálat. Amennyiben Ön ezzel kapcsolatban megbízható szolgáltatást szeretne igénybe venni, keressen bennünket bizalommal!

A telephelyőrzésnek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy az alkalmazottak vagy az Ön távolléte alatt illetéktelenek hatolnának be a területre. Szolgáltatásunkat tapasztalt, felkészült szakemberek biztosítják, akik így biztonságos körülményeket tudnak kialakítani a telepen. A telephelyőrzéssel így vállalkozása nem lesz vonzó a betörőknek, ezáltal megóvhatja magát attól, hogy komoly anyagi kára keletkezzen, illetve drága irodai berendezéseket tulajdonítsanak el.

A telephelyőrzés vagy portaszolgálat biztosításához lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken

 

Profi objektumvédelem, megbízható cégtől!

Amikor objektum védelemről beszélünk, a vagyonvédelem egyik fajtájáról van szó. Az objektum többnyire egy épület vagy egy terület, és az azon elhelyezkedő létesítmények összessége, általában gyár, üzem, raktár, iroda, de lehet szó lakóházról is.

Az objektumvédelem tökéletes elvégzéséhez ma már sokféle eszköz áll a biztonsági cégek rendelkezésére. Egy épület, terület biztosításához az alapvető védelmi rendszerek általában már a biztonsági szolgálat felkérése előtt megvannak. Ilyenek a betörésbiztos zárak, nyílászárók, kerítések stb., amik a mechanikai védelem részei. Ezen túl az őrszolgálat, valamint a riasztórendszerek és megfigyelőrendszerek kiépítése és fenntartása az, amivel a szerződtetett biztonsági cég képes még tökéletesíteni az objektum védelmét.

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat, amennyiben megbízható objektumvédelemre van szüksége! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén kapcsolatba léphet velünk és érdeklődhet a részletekről!

 

Rendezvénybiztosítás profikkal!

A rendezvényszervezés igen összetett feladat, hiszen a sikerhez minden apró részletre oda kell figyelni, okosan összehangolni az eseményeket, időpontokat, megtalálni a megbízható szakembereket.

Egy eseményen mindenkinek megvan a maga feladata, melynek elvégzésével a rendezvény sikeres lebonyolításához járul hozzá. A vendégek csak azt érzékelik, hogy milyen a műsor, az ételek, vagy a dekoráció, azonban a háttérben ennél fontosabb folyamatok is zajlanak.

Egy rendezvény biztosítása akkor lesz hatékony, ha a felkért csapat nem csak megfelelően képzett, de releváns szakmai tapasztalattal is rendelkezik. Mi ezt nyújtjuk megrendelőinknek. Vegye igénybe rendezvénybiztosítással kapcsolatos szolgáltatásunkat és gondoskodunk róla, hogy az esemény zökkenőmentesen zajlik majd le! Azt valljuk, hogy akkor végzünk jó munkát, ha fel sem tűnik a jelenlétünk, mégis minden rendben megy.

Rendezvények biztosításával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, szakképzett munkatársaink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!

 

Telephelyőrzés, vagyonvédelem kutyás őrök közreműködésével

telephelyőrzés

Ugye Ön is olyan céget keres, amely kiváló alkalmazottakkal dolgozik, betartja a határidőket és hosszú távon is lehet számítani a minőségi szolgáltatásaira? Megbízható őrző-védő szolgáltatást nyújtunk minden meglévő és leendő ügyfelünknek, így vállaljuk telephelyek őrzését is.

A telephelyek, raktárak általában külterületeken, kevésbé forgalmas városrészeken helyezkednek el, ami remek célpontot nyújt a tolvajoknak, vandáloknak. Keressen fel minket bizalommal, és a mi segítségünkkel garantáltan biztonságban tudhatja ingatlanát, vagyontárgyait! Az általunk foglalkoztatott őrök magas szintű képzésen elsajátított ismeretekkel rendelkeznek, melyeket gyakorlati tapasztalatok is kiegészítenek, így megbízhatóan és hatékonyan képesek ellátni az adott objektum őrzését. Munkájukat képzett kutyák segítik, illetve igény esetén fegyveres őröket is tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

Telephelyek őrzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatásért keressen fel minket a megadott elérhetőségeken, készséggel állunk mindenben rendelkezésére, hogy értékeit mindig biztonságban tudhassa!

 

 

Duplázza meg a védelmet négylábú barátaink segítségével!

kutyás őrzés

Bizonyára mindenki szeretné biztonságban tudni a telephelyén őrzött vagyont és/vagy egyéb ingóságait és termékeit, és persze mindenki megbízható, ám de megfizethető biztonságot szeretne. Térfigyelő kamerák, őrző-védő szolgálat, elektronikus beléptető rendszer, és persze mindezek mellett ne feledkezzünk meg a kutyás őrzés előnyeiről se. De mik is ezek az előnyök pontosan?

A kutyás őrzés – miért válasszuk ezt?

Egy kutyával rendelkező biztonsági őr legalább kétszer vagy háromszor hatékonyabban képes dolgozni, mintha csak egymaga lenne, hiszen a kutyáknak rendkívül kifinomult az érzékelésük mind a hallás, mind a szaglás, mind a látás terén, ráadásul egy jól kiképzett kutya hatástalanítani is képes egy nem kívánt betolakodót az emberélet tényleges veszélyeztetése nélkül. 

Amennyiben telephely őrzéséről van szó és megbízható szolgáltatásra vágyik, a kutyás őrzés az egyik legjobb lehetőség az őrzési szolgáltatásaink közül! Ha kérdés merülne fel Önben, keressen minket bizalommal!

 

A kutyás őrzés szabályai

kutyás őrzés

Vagyonvédelmi cégünk kutyás telephelyőrzést is vállal. Ennek szigorú szabályai vannak, melyeknek cégünk mindenben megfelel. Nézzük, milyen előírások vonatkoznak a kutyás őrzésre!

Vagyonvédelmi őrzéshez csak erre a feladatra kiképzett és teljesen egészséges kutya alkalmazható, szakképzett kutyavezető felügyelete mellett. A kutyák két évre kapják meg az engedélyt.

A négylábú alkalmazható biztonsági (őrző) célból és kényszerítő eszközként. A védelmi cél lehet egy terület őrzése, rendezvény biztosítása, személyvédelem és a kutyavezető feladatának ellátásnak biztosítása. Kényszerítő eszközként a menekülő személy elfogása, az ellenszegülés leküzdése, támadó csoport oszlatása és a támadások elhárítása a feladata.

Ha a kutyát zárt épületben hívjuk segítségül, előtte kellőképpen hozzá kell szoktatni a területéhez. Igénybe vehetjük négylábú segítőnket pórázon és szabadon, mindkét esetben szájkosárral és anélkül is.

Ha szeretné igénybe venni vagyonvédő cégünk kutyás őrző szolgáltatását, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Szeretné biztonságban tudni befektetését és alkalmazottait?

portaszolgálatot

Sajnos manapság egyre inkább elterjedtek a különféle bűncselekmények, betörések, lopások. Sok helyen lehet hallani ezekről a bűntényekről, melyek esetében csak ritkán kerül elő a tettes, és sokszor az általuk okozott kár sincs megtérítve az áldozatoknak.

Cégünk lehetőséget kínál Önnek, hogy megelőzze ezeket a kellemetlen történéseket, legyen szó bármilyen ingatlanról, telephelyről, irodáról, szállodáról. Az általunk biztosított szolgáltatás magában foglalja a magas színvonalú őrszolgálatot, mely nem csak a zárás utáni védelmet képes ellátni, hanem napközben is magas fokú védelmet jelent, mivel a portaszolgálatot is elláthatják szakembereink. Így nem csak az illetéktelen személyek nem kapnak jogosultságot a területre való belépésre, de semmiféle veszélyes tárgyat sem vihetnek be, illetve cég tulajdont nem vihetnek ki magukkal. A telephelyőrzést akár fegyveresen és kutyák segítségével is ellátjuk.

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette az érdeklődését, és Ön is inkább a megelőzés híve, forduljon hozzánk bizalommal és döntsön a professzionális telephelyőrzés mellett! Ha kérdése merülne fel, keressen fel minket elérhetőségeinken, készséggel állunk a rendelkezésére!

 

Hová és miért ajánlott a kutyás telephelyőrzés?

kutyás őrzés

Az objektumok őrzése történhet személyi vagyonvédelem útján, illetve mindez kiegészíthető kutyás őrzéssel is. A kutyás telephelyőrzés egyértelműen hatékonyabb és eredményesebb védelmet biztosít, hiszen a vagyonőr társa egy kifinomult érzékekkel rendelkező, képzett és idomított állat. Azonban nem minden esetben indokolt a négylábúak jelenléte.

A kutyás telephelyőrzés elsősorban azon objektumok esetében jelent előnyt, amelyek elhagyatott, várostól távol eső területeken találhatóak, így például ipari létesítmények, raktárak vagy ipari parkok. A kutyák jelenléte már önmagában elrettentésül szolgálhat és biztosítja, hogy az elhagyatott helyeken is csökkenjen a betörések, lopások, birtokháborítások száma. Ezen felül figyelembe kell venni, hogy olyan helyre ajánlottak a négylábú őrző-védők, ahol megfelelően gondoskodnak ellátásukról, egészségükről és igényeikről.

Profi vagyonvédelmi szolgáltatások igénybevételéhez keressen minket bizalommal, mert a segítségünkkel nyugodtan aludhat éjjel!

 

 

Ipari terület teljes biztonságban!

telephely őrzés

Aki építkezésen vagy egyéb ipari területen dolgozik, esetleg nagy műhelye van, jól tudja, hogy más, egyéb munkahelyen dolgozókkal ellentétben ő nem tudja hazavinni az éppen nem használatos eszközeit – elvégre egy autószerelő műhelyből, vagy egy építkezési területről nem lehet elszállítani sem a fa- és vasanyagokat, sem a szerszámokat, gumiabroncsokat. A szakemberek kénytelen őket az adott területen hagyni - védtelenül.

Az ellen, hogy ne történjen kellemetlenség, és ne tulajdonítsák el drága munkahelyi értékeinket, megoldást kell találnunk, és ebben az esetben kiváló döntés lehet, ha professzionális telephely őrzés mellett döntünk!

A telephely őrzés segítségével megvédhetjük értékeinket, hiszen a portaszolgálat és az épület őrzés garantálja, hogy másnap reggel mindent úgy, és ott találhatunk meg, ahol előző este munka után hagytuk, sőt, a védelmet megerősíthetjük biztonsági rendszerek telepítésével is, és az is sokat segíthet, ha kutyás őr szolgálatát is kérjük – ez pedig már dupla garanciát jelent a védelemre!

Döntsön Ön is a telephely őrzés mellett!

 

Milyen a hatékony objektumőrzés?

Angyalszem biztonsági szolgálat

Szeretne megbízható telephelyőrzést kiváló portaszolgálattal? A legjobb helyen jár!

A maximálisan hatékony objektumőrzés számos funkciót foglal magába, az alábbiakban ezt szeretnénk röviden bemutatni.

A portaszolgálat egyik alapvető feladata az objektumőrzés. Irodaházak, gyártelepek, ipari parkok, telephelyek vagyonvédelmi feladatainak ellátása profi, megbízható szakemberekkel a legnagyobb biztonságban. Ám az objektumőrzésbe tartozik a területen belül a gépjárművek be- és kiléptetése is. A portaszolgálat a látogatók fogadására, útbaigazítására szolgál, emellett a területen dolgozókat is ellenőrzi. A fokozottabb biztonság érdekében kutyás őrzés mellett is dönthetünk a területen belül. Mindemellett optimális műszaki háttérre is szükség van, a legprofibb kamerarendszerekkel és sorompókkal.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és érezze magát biztonságban szakképzett védelmi szolgálatunkkal! Szolgáltatásainkkal kapcsolatos bővebb információkért keressen minket elérhetőségeinken!

 

Miért válasszon minket a telephelyőrzéshez?

telephelyőrzés

Sokan úgy gondolják, hogy egy nagyobb terület őrzéséhez is tökéletesen megfelel, ha az alapvetően családi kedvencként tartott kutyát éjjelre odatelepítik és ő majd teszi a dolgát. Ez sajnos nem így van!

Cégünk a telephelyek őrzését profi biztonsági őrökkel és jól képzett, erre a feladatra specializálódott kutyákkal vállalja. Mint ahogy családi kutyának, úgy őrzésre sem alkalmas minden kutya, komoly elvárásoknak kell megfelelniük. Vannak fajták, amik kifejezetten ilyen feladatra lettek kitenyésztve, de faján belül is számít az adott kutya személyisége és képzettsége, hogy például ne lehessen néhány finom falattal megvesztegetni. Nem elég, ha nagytestű, fontos az ébersége, és hogy határozottan lépjen fel az idegenekkel szemben.

Válasszon profi céget telephelye őrzéséhez, megbízható őrökkel és őrkutyákkal! A maximális biztonság érdekében cégünk kizárólag magas szinten képzett őrökkel és kutyákkal vállalja a telephelyőrzést, kedvező áron! Bővebb információért keressen minket bátran!

 

Telephelyőrzés kutyával – Bármelyik eb alkalmas?

telephelyőrzésIpari telephelyeken gyakori jelenség, hogy egy arra teljesen alkalmatlan kutyának kell őriznie az értékeket, bízva abban, hogy elég, ha csak ott hagyják, ő majd tudja a dolgát. Ez sajnos nagy tévedés, nem jelent megfelelő védelmet, illetve a kutyának sem jó.

Alapvetően vannak őrző-védő fajták, amik jobban védelmezik saját területüket, ezek többnyire elég határozott fellépéssel is rendelkeznek. Családi környezetben egy jó őrző-védő kutya a legnyugodtabb formáját mutatja, míg telephelyőrzéskor, ha veszélyt észlel, azonnal támadásba lendül. Ezek az ebek könnyen tanulnak, éberek, ám nagyon következetesen kell bánni velük, különben szívesen átveszik az irányítást.

Telephelyőrzésre az egyik legkedveltebb fajta a német juhász, de kiváló a dobbermann, a kuvasz és a bernáthegyi is – csak, hogy a legismertebbeket említsük. A család kedvenc kutyusa ugyan lehet, hogy ugatással jelzi az idegent, de ez sajnos egy telephely őrzéséhez kevés.

Bízza ránk a telephelyőrzést, válassza a maximális biztonságot Ön is!

 

Önnek nem lehet mindenhol szeme, de nekünk igen!

Nagy területű a telephelye, amely így a nehezen őrizhető kategóriába esik? Város szélén található, forgalomtól távol eső helyen, így nagyobb az esély arra, hogy egy esetleges behatolást senki se vegyen észre? Telephely őrzéssel könnyedén megoldható a dolog!

Mikor érdemes a telephely őrzést választani, és hozzánk fordulni szolgáltatásunkért?

 

  • Ha fennáll az eshetősége annak, hogy a területre rossz szándékkal hatoljanak be, mert ott értékeket őriznek, melyek csábítóan hathatnak a tolvajok számára.
  • Ha olyan anyagok találhatóak a telephelyen, amelyek illetéktelen kezekben veszélyesek lehetnek, és meg szeretné előzni a szükségtelen baleseteket.
  • Ha úgy érzi, hogy jelenlegi biztonsági rendszere nem elégíti ki a kívánalmakat, hiszen egy szerkezet soha nem lehet annyira hatékony és helyzetekhez rugalmasan alkalmazkodó, mint egy ember

 

Keressen minket Ön is bátran, ha szüksége lenne telephely őrzésre a maximális biztonság érdekében! Munkatársaink éberségében nem fog csalódni!

 

Mit kell tudnia egy jó őrző-védő kutyának?

Vagyonvédelmi cégünk egyik fő tevékenysége a telephelyőrzés, melyet akár fegyveres, akár kutyás őrökkel is biztosítunk. Minden munkatársunk – beleértve a négylábúakat is – a legjobb képzésben részesült, így ha Ön ránk bízza telephelyének őrzését, a lehető legnagyobb biztonságban tudhatja azt. Nézzük, mi az, amit egy jó őrző-védő kutyának mindenképpen tudnia kell ahhoz, hogy munkáját hatékonyan végezhesse!

Az egyik legfontosabb tulajdonság a kutyában, ami a telephelyőrzéshez is elengedhetetlen, az a fegyelem. Tudnia kell, hogy mikor és kivel viselkedjen ellenségesen, és ebben semmi sem zavarhassa meg. Embertársára minden körülmények között hallgatnia kell, parancsait azonnal, és pontosan végre kell hajtania. Egy jó telephelyőrző kutya nem ijedhet meg, könnyen és gyorsan tanul, és mindig éber. A telephelyőrzés során fontos, hogy a kutya távolról is irányítható maradjon, gazdája ne veszítse el a kontrollt felette.

Ha kutyás telephelyőrzésen gondolkodik, forduljon hozzánk bizalommal, jól képzett kutyákkal és a legjobb őrökkel állunk rendelkezésére!

 

Mikor elengedhetetlen a telephelyőrzés?

Mikor elengedhetetlen a telephelyőrzés?Számtalan olyan eshetőség van, melyeknél kiemelt fontosságú a telephelyőrzés. Ilyenek például a különböző építkezési folyamatok, ahol a terület biztonságán túl a felhalmozott építkezési készletek megóvása is fontos. Ugyanis a mai világban mindennek értéke van, így a tulajdon védelme elsődleges szemponttá vált!

A telephelyőrzés abban az esetben is elengedhetetlen, ha valamilyen gyártási vagy logisztikai, esetleg raktározási folyamat zajlik az adott terepen. Emellett lebontásra váró épületek esetében is érdemes a telephelyőrzési szolgáltatás mellett dönteni, az esetleges balesetek vagy illetéktelen behatolások elkerülése érdekében.

A telephelyőrzésnél érdemes a védett terület és az érték alapján átgondolni, hogy egyszerű őrszolgálatot vagy őrkutyás védelmet szeretnénk biztosítani a területre. Ha nagyobb területről van szó, érdemes a kutyás őrszolgálatot választani, hiszen a kutyák kifinomult érzékeinek köszönhetően gyorsabban lefülelhetőek az illetéktelen behatolók.

Ha Ön is megbízható őrszolgálatot keres telephelyőrzés céljából, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Tökéletes védelem ingatlanjainak, telephelyének

Raktárral, vagy nagyobb telephellyel rendelkezik, esetleg értékes árukkal? Irodaépületét vagy szállodáját szeretné a megfelelő őrséggel ellátni? Vagy csak otthoni bortokát szeretné megvédeni az illetéktelenek elől? A legjobb választás egy örző-védő céget felbérelni a tökéletes védelem érdekében!

Forduljon vagyonvédelmi cégünkhöz! Ha jó munkát szeretne, tehát tulajdonát és értékeit is szeretné a legnagyobb biztonságban tudni, továbbá ha azt szeretné, hogy semmilyen külső forrásból származó probléma ne forduljon elő az Ön által birtokolt területen, akkor válassza profi munkatársainkat épület őrzés terén! Cégünk vállalja telephelye őrzését, különböző épületek védelmét. Igényeinek megfelelően választhat akár fegyveres, kutyás őrséget is, ha ezt indokoltnak látja! Ha az épület nem az Ön tulajdonában van, de az Ön által rendezett eseménynek ad helyet, úgy cégünk rendezvények biztosítását is vállalja!

Hozzánk bizalommal fordulhat, munkánk legjobb tudásunk szerint, precízen látjuk el a tökéletes védelem érdekében!

 

A telephely őrzésének előnyei

A telephely őrzésének előnyeiNemcsak otthonunk biztonsága a fontos, hanem cégünk, vállalkozásunk működéséhez elengedhetetlen a megfelelő védelem, mert, ha erre nem fordítunk kellő figyelmet, jelentős károkat okozhatunk magunknak.

A telephelyek őrzésének számtalan előnye van. Napjainkban egyre többször fordulnak elő különböző betörések, károkozások, lopások, és ezt a rendelkezésünkre álló szolgáltatások segítségével meg kell akadályozni. A telephely őrzése a nap minden órájában felügyeli a biztonságot az objektumon belül és kívül, így nem kell attól tartani, hogy illetéktelenek behatolnának az épületbe. Ha mégis probléma merülne fel, akkor az őrök azonnal cselekednek, és hatáskörüknek megfelelően járnak el. A telephely őrzéséhez megfelelő koncepció kialakításakor el kell eldönteni, hogy az adott telephelyen őr alkalmazásával történjen a felügyelet, vagy technikai ellenőrzéssel, vagy a kettő kombinációjával valósuljon meg a biztonság.

Érdemes kidolgozni egy tervezetet telephely őrzésre, és élni a szolgáltatás lehetőségével, mivel jobb előre gondolkodni, mint utólag, és a baj esetén a károkat megtéríteni. Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Legyen biztonságban az egész irodaház!

Legyen biztonságban az egész irodaház!Az irodaház őrzés rendkívül fontos szolgáltatás, ugyanis legyen szó kisebb helyiségről vagy nagyobb irodaházról, annak felszereltsége és a benne dolgozó személyek biztonsága kiemelkedő szerepet játszik.

Az irodaházak komoly technikai felszereltséggel rendelkeznek, amelyek elvesztése, megrongálódása igen magas összegeket vonhat maga után, ráadásul a javítás vagy ismételt pótlás ideje alatt jelentősen hátráltatva vannak a munkafolyamatok. Egy illetéktelen személy belépése kockázatot jelent az olyan berendezések kapcsán is, melyek esetenként bizalmas információkat tárolnak. Erre nyújt megoldást az irodaház őrzés, aminek köszönhetően kiküszöbölhető valamennyi hasonló, kellemetlen helyzet! Mindemellett a munkahelyi légkör, komfort tekintetében is kulcsfontosságú az irodaház őrzés, hiszen biztonságot nyújt az ott dolgozók számára is.

Mi tudjuk, hogy a biztonságos háttér a fejlődő vállalkozások titka. Biztosítsa Ön is profik segítségével az irodát, és szolgáltatásainkkal kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal!

Tegyen vállalkozása biztonságáért! – A telephelyőrzés fontossága

Tegyen vállalkozása biztonságáért! – A telephelyőrzés fontossága

 

A vállalkozók többsége kemény munkával és jelentős alaptőke befektetésével éri el, hogy cégük sikeressé és népszerűvé váljon, aminek sajnos velejárója, hogy akár illetéktelen behatolók is felfigyelhetnek az adott vállalkozásra. A telephelyre történő betörés alkalmával jelentős anyagi kár is keletkezhet, ami a cég továbbfejlődését erősen befolyásolhatja.

Ne kockáztasson, tegyen vállalkozása telephelyének védelméért, válassza telephelyőrzés szolgáltatásunkat! Biztonsági szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek az vagyonvédelem terén, ha minket választ, többé nem kell aggódnia illetéktelenek behatolása miatt!

A telephelyőrzésnek számos előnye van, elsősorban az, hogy a többféle lehetőség közül saját igényeihez és a telephely tulajdonságaihoz igazíthatja az őrzést. Így például, ha vállalkozása székhelye olyan helyen található, ami lakott területtől távol esik, akár az egész napos őrzést is választhatja, ezáltal a telephely nem válhat a betörők célpontjává!

Bátran keressen fel minket, és ossza meg velünk telephelyőrzést érintő speciális igényeit!

 

Miért hatékonyabb a kutyás őrzés?

Miért hatékonyabb a kutyás őrzés?A telephely őrzés fontos feladat, hiszen általában nagy értékű eszközök, illetve áruk vannak az őrök gondjaira bízva.  A telephely őrzés még hatékonyabbá tehető, ha kutyás őröket alkalmazunk.

Köztudott, hogy a kutyák érzékszervei sokkal kifinomultabbak, mint az emberé, kiváltképpen a hallása és a szaglása. A kutya 40 és 60.000 Hz közötti hangokat is hall, azaz sok, számunkra már nem hallható magasságú hangot is! Ugyanazt a hangot körülbelül négyszer nagyobb távolságból meghallják, mint mi, ezért a telephely őrzés során hamarabb észreveszik, ha baj van. A hang irányát gyorsan és pontosan képesek meghatározni.

A hatékony telephely őrzés másik fő „eszköze” a kutyaorr. A legkifinomultabb fajták orra a kutatások szerint százmilliószor érzékenyebb az emberénél! Nagyon gyorsan meg tudják határozni, hogy a szag honnan jött, és ennek nagy hasznát veszik a telephely őrzés során is.

Ha szeretné Ön is biztonságban tudni telephelyét, az őrzést bízza kutyás őreinkre! A hatékonyságot megbízható, négylábú munkatársaink garantálják!

 

Miért előnyös a telephelyőrzés mellett döntenie?

Miért előnyös a telephelyőrzés mellett döntenie?Manapság egyre több vállalkozás dönt a telephelyőrzés mellett, nem véletlenül, hiszen a szolgáltatás számtalan előnnyel jár, ráadásul igencsak hamar megtérül a ráfordított anyagi keret.

Szinte nincs olyan híradás, amelyben ne említenének meg legalább egy betöréses esetet, és ezek az információk kellően elrettentik a vállalkozókat, hiszen nem szeretnék, hogy az ő irodahelyiségük vagy létesítményük legyen a következő célpont. Így, hogy a legrosszabbra felkészüljenek, sokan a bizonytalan helyett inkább a biztosat választják, vagyis a telephelyőrzés mellett döntenek. A telephelyőrzés megóvja mindennemű anyagi kártól az épületet is, ennek köszönhetően nem eshet áldozatául a vandalizmusnak az épület fala vagy kerítése sem.

Amennyiben Ön is előrelátó, és nem szeretne örökös stresszben élni, ha vállalkozása irodahelyiségétől vagy létesítményétől távol van, akkor válassza telephelyőrzés szolgáltatásunkat, ehhez pedig bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Területőrzés hatékonyan

Területőrzés hatékonyan Amikor egy terület őrzésének stratégiáját dolgozzuk ki, sok szempontot figyelembe kell venni. A tejesség igénye nélkül, többek között tudnunk kell, hogy hol helyezkedik el, mekkora a terület, mennyire átlátható, és mire használják. Ezek alapján határozható meg, hogy az őrzés hogyan lesz a leghatékonyabb.

Ha a terület nagy, mindenképpen ajánlott kutyás őrt alkalmazni. A területőrzés során a kutyák a kiváló hallásuknak és szaglásuknak köszönhetően hamarabb „értesülnek” a bajról, és már csak ösztöneiknek köszönhetően is igyekeznek elhárítani azt. Egy területőrzésre kiképzett kutya pedig mindig megbízhatóan, a neki megtanított szabályok szerint „jár el”.

Természetesen nem minden esetben van szükség feltétlenül négylábú segítségre. Amennyiben bizonytalan a megfelelő módszert illetően a területőrzés kapcsán, bátran kérje tanácsunkat! Cégünk fegyveres és kutyás őrökkel is szívesen áll rendelkezésére. Érdeklődjön bátran a lehetőségekről megadott elérhetőségeink bármelyikén!

 

Épület őrzés szállodák számára is!

Épület őrzés szállodák számára is!Szállodát vezet, és szeretné, ha minél biztonságosabb szállást tudna fenntartani a vendégei számára? A megoldás egy olyan csapat szerződtetése, aminek már van releváns tapasztalata az épület őrzésben! Keressen fel minket bizalommal, és mi mindent megteszünk azért, hogy a jelenkor elvárásainak megfelelően biztosítsuk az Ön szállodáját is!

Amennyiben minket választ, garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásainkkal! Csapatunk felkészült, képzett és nem utolsó sorban rutinos kollégákból áll, akik minden körülmények között komolyan veszik a hivatásukat és maximális hatékonysággal teljesítik a kötelességüket. Ez azt jelenti, hogy az épület őrzést teljes mértékben az Ön elvárásainak megfelelően végzik.

Legyen szó biztonsági szolgálatról vagy kutyás őrzésről, teljes vagy részleges biztonsági szolgálat fenntartásáról, szakértőinkre számíthat! Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és érdeklődjön az épület őrzés részleteiről!

 

Tudja biztonságban vállalkozását, döntsön az objektumőrzés mellett!

Tudja biztonságban vállalkozását, döntsön az objektumőrzés mellett! Nem egy intézmény esetében előfordul, hogy a nyári időszakban igencsak kevesen fordulnak meg benne, ez pedig okot adhat az illetéktelen betolakodóknak arra, hogy az adott épület a célpontjukká váljon. Ne engedje, hogy a tulajdonában kár keletkezzen, inkább válassza az objektumőrzési szolgáltatást!

Objektumőrzési szolgáltatásunkkal bátran elmehetnek hosszabb időre nyaralni a dolgozók és a tulajdonosok is, hiszen a távollétük alatt semmilyen kellemetlen szituáció, illetve károkozás nem merülhet fel, ugyanis szakembereink mindezek megakadályozásáról gondoskodnak. Az objektumőrzésen belül – ha igényt tart rá az ügyfél – portaszolgálatot is biztosítunk, így akik betévednének a nyári időszak alatt az épületbe ügyintézés, vagy egyéb tennivalók kapcsán, azok is kellő tájékoztatást kaphatnak a telephelyet őrző kollégánktól.

Éljen Ön is az objektumőrzés lehetőségével a nyári időszakban, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 

Bízza ránk az irodaház őrzést!

Az irodaházak esetén is indokolt az állandó védelem, ahogyan egy üzem vagy egy gyár esetében is. Hiába helyezkedik el egy irodák számára bérelt ingatlan központi helyen, nem pedig a város szélén, ugyanúgy ki van téve a bűnözők fosztogató akcióinak. Az irodákban számos értékes elektronikai berendezést használnak és tárolnak, nem beszélve a készpénzről és egyéb értékekről.

Az irodaház őrzés akkor is kifizetődő lehet, ha illetéktelenek belépését kell megakadályozni. A konkurencia megpróbálhat beszivárogni vagy egyszerűen csak olyan civilek kíváncsiskodnak, akiknek nincs jogosultságuk ott tartózkodni.

Forduljon irodánkhoz bizalommal, és vegye igénybe nívós szolgáltatásainkat akkor is, ha irodaház őrzésére keres megbízható partnereket! Nagy gyakorlattal rendelkezünk ezen a területen is, irodaházak őrzése során is a maximumot nyújtjuk.

A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk, ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni, keressen minket bátran!

 

A terület őrzés története és mai szerepe

A terület őrzés története és mai szerepeA terület őrzés nem rendelkezik nagy hagyományokkal Magyarországon. A II. világháború előtt csak elvétve léteztek vagyonvédelmi vállalkozások, az őrök jogait és jogosítványait pedig semmi sem szabályozta. A háború után végbemenő államosítások során pedig tulajdonképpen fokozatosan megszűnt a magántulajdon, amit védeni lehetett volna, így a vagyonvédelmi cégek feladat nélkül maradtak. A terület őrzés és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a rendszerváltással tértek vissza, amikor újra érvényesült a tulajdonosok birtokvédelmi joga. Ma már a terület őrzés igencsak kifejlődött, és a porta vagy recepció fenntartása is beletartozhat a tevékenységbe. A terület pedig takarhat bármit: irodaházat, ipari létesítményt, telephelyet, parkolót vagy akár üzletet, áruházat is.

Mivel a terület őrzést elsősorban nem előre programozható kamerák vagy más technikai eszközök végzik, hanem emberek, módfelett fontos a megfelelő személyi állomány kiválasztása. Az egészségügyi alkalmasság és megbízhatóság természetesen elsőrangú szempont, de ma már a határozott fellépés, a szakmai tudás, a felkészültség, a precizitás, illetve a diszkréció sem állnak sokkal mögötte.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a lehető legmagasabb szintű személyi állományt tartsa fenn, és ezt az állományt ügyfelei számára biztosítsa. Ha szeretne több információt megtudni szolgáltatásainkról, bizalommal keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

 

Telephelyőrzés kiemelten a téli időszakban? 

Telephelyőrzés kiemelten a téli időszakban?Nincs kétség afelől, hogy a legtöbb vállalkozás esetében rendkívül fontos, hogy a cég a telephelyét őriztesse, azonban erre téli időszakban még nagyobb figyelmet kell fordítani. Ha az Ön vállalkozásának telephelyét eddig nem felügyeltette, most itt az alkalom, hogy igénybe vegye szolgáltatásunkat, legalább a téli időszakra!

Talán senkinek sem kell bemutatnunk az évszak körülményeit; korai sötétedés, alacsony hőmérséklet. Ezek a tényezők mind azt eredményezik, hogy az emberek szinte rohannak haza otthonaikba, vagyis már késő délutánra teljesen kiürülhetnek az utcák. A kihalt, sötét területek kedvező helyzetet teremtenek a bűnözők számára, azonban, ha előrelátó, és igénybe veszi telephelyőrzési szolgáltatásunkat, vállalkozása még ilyen körülmények között sem válhat vonzóvá egyetlen betörő számára sem.

Természetesen telephelyőrzési szolgáltatásunk a téli időszak után, a jövőben is rendelkezésére áll, ha úgy kívánja! Az őrzés igénybevételéhez vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

 


telephelyőrzés kutyás őrzés

biztonsági rendszerek

ELÉRHETŐSÉGEINK

Angyalszem Vagyonvédelmi Kft.

Biztonságiőr-szolgálat, Budapest

Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 51

Telefonszám: +36 1 340 2894
Mobil: +36 20 929 1149
Email cím: angyalszem.kft@angyalszem.com

 

LEGUTÓBBI CIKKEINK

SZOLGÁLTATÁSAINK

TÉRKÉP

KERESŐ

Telefon: +36 20 929 1149
E-mail: angyalszem.kft@angyalszem.com